دوره و شماره: دوره 36، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 1-116 
تاثیر فرایند حرارتی -رطوبتی بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی نشاسته گندم

صفحه 1-6

10.22099/iar.2017.3876

مهسا مجذوبی؛ فریده روشن؛ مهدی کدیور؛ عسگر فرحناکی؛ نگین سیف زاده


سناریوهای کشت ذرت در شرایط خشکسالی

صفحه 17-24

10.22099/iar.2017.3882

سید مهدی نصیری؛ علیرضا سپاسخواه؛ رامین جعفری؛ محمد مهدی مهارلویی


باقیمانده کینولون در گوشت مرغ و گوساله در فروشگاههای ارومیه، با استفاده از روش الایزا

صفحه 73-77

10.22099/iar.2017.3894

زهره مشاک؛ علی مجدر لنگرودی؛ تورج مهدی زاده؛ ایوب عبادی فتح آباد؛ امیر هومان اسدی


کاربرد کاه جو جهت حذف نیترات از آب زهکشی

صفحه 105-110

10.22099/iar.2017.3879

شهاب انصاری؛ منوچهر حیدرپور؛ سید فرهاد موسوی