نمایه نویسندگان

آ

  • آنتوان، هانی مطالعه اثرات دراز مدت شخم و کود مایع بر روی خواص فیزیکو- شیمیایی و پتانسیل معدنی شدن نیتروژن و کربن خاک [25.26، 1.2، 1386، صفحه 1-14]

ا

  • ابراهیمی، عطاءالله مطالعه ویژگیهای فیزیکی و تغییرات ترکیب شیمیایی دو رقم میوه طالبی درطی مراحل مختلف رسیدگی [25.26، 1.2، 1386، صفحه 117-126]
  • ابطحی، علی توزیع و منشاء کانی‌های رسی در مواد آهکی، گچی، شور و رسوبات حاشیه دریاچه بختگان، جنوب ایران [25.26، 1.2، 1386، صفحه 71-86]
  • استوان، راحله تاثیرات سلولز میکروکریستاله و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خصوصیات خمیر و نان مسطح (نان بربری ایرانی) [25.26، 1.2، 1386، صفحه 87-98]
  • انصاری، سارا تولید تخمیری لیزین به وسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم از منابع کربنی مختلف [25.26، 1.2، 1386، صفحه 99-106]

ب

  • بخشوده، محمد آزاد سازی تجاری کشاورزی و کاهش فقر: تجزیه وتحلیل بین کشورها [25.26، 1.2، 1386، صفحه 15-26]

ج

  • جوان، محمود ضریب آبدهی در سرریزهای جانبی مایل [25.26، 1.2، 1386، صفحه 27-36]

خ

  • خیرالدین، حمید مطالعه اثرات دراز مدت شخم و کود مایع بر روی خواص فیزیکو- شیمیایی و پتانسیل معدنی شدن نیتروژن و کربن خاک [25.26، 1.2، 1386، صفحه 1-14]

د

  • داوری، کامران مرور و طبقه¬بندی نگرش¬های مدل¬سازی فرآیندهای هیدرولوژی خاک [25.26، 1.2، 1386، صفحه 37-60]

ز

  • زیبایی، منصور آزاد سازی تجاری کشاورزی و کاهش فقر: تجزیه وتحلیل بین کشورها [25.26، 1.2، 1386، صفحه 15-26]

ش

  • شجاعی اسعدیه، زهرا مطالعه ویژگیهای فیزیکی و تغییرات ترکیب شیمیایی دو رقم میوه طالبی درطی مراحل مختلف رسیدگی [25.26، 1.2، 1386، صفحه 117-126]

ص

  • صادقی، مرتضی مرور و طبقه¬بندی نگرش¬های مدل¬سازی فرآیندهای هیدرولوژی خاک [25.26، 1.2، 1386، صفحه 37-60]

ع

  • عباسلو، حکیمه توزیع و منشاء کانی‌های رسی در مواد آهکی، گچی، شور و رسوبات حاشیه دریاچه بختگان، جنوب ایران [25.26، 1.2، 1386، صفحه 71-86]

ف

  • فرحناکی، عسگر تاثیرات سلولز میکروکریستاله و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خصوصیات خمیر و نان مسطح (نان بربری ایرانی) [25.26، 1.2، 1386، صفحه 87-98]

ق

  • قنبریان، داوود مطالعه ویژگیهای فیزیکی و تغییرات ترکیب شیمیایی دو رقم میوه طالبی درطی مراحل مختلف رسیدگی [25.26، 1.2، 1386، صفحه 117-126]
  • قهرمان، بیژن مرور و طبقه¬بندی نگرش¬های مدل¬سازی فرآیندهای هیدرولوژی خاک [25.26، 1.2، 1386، صفحه 37-60]
  • قهرمان، بیژن ارزیابی چند تابع انتقال متداول اروپایی برای تخمین منحنی رطوبتی خاک در چند خاک ایران [25.26، 1.2، 1386، صفحه 61-70]

م

  • مجدی نسب، مرجان تولید آنزیم سلولاز توسط قارچ تریکودرما ریزیی با استفاده از تفاله چغندر قند [25.26، 1.2، 1386، صفحه 107-116]
  • مجذوبی، مهسا تاثیرات سلولز میکروکریستاله و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خصوصیات خمیر و نان مسطح (نان بربری ایرانی) [25.26، 1.2، 1386، صفحه 87-98]
  • منتظر، زهرا تولید تخمیری لیزین به وسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم از منابع کربنی مختلف [25.26، 1.2، 1386، صفحه 99-106]
  • موذن زاده، روزبه ارزیابی چند تابع انتقال متداول اروپایی برای تخمین منحنی رطوبتی خاک در چند خاک ایران [25.26، 1.2، 1386، صفحه 61-70]
  • موسوی نسب، مرضیه تولید تخمیری لیزین به وسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم از منابع کربنی مختلف [25.26، 1.2، 1386، صفحه 99-106]
  • موسوی نسب، مرضیه تولید آنزیم سلولاز توسط قارچ تریکودرما ریزیی با استفاده از تفاله چغندر قند [25.26، 1.2، 1386، صفحه 107-116]

ه

  • هنر، تورج ضریب آبدهی در سرریزهای جانبی مایل [25.26، 1.2، 1386، صفحه 27-36]

ی

  • یونجی، صفورا مطالعه ویژگیهای فیزیکی و تغییرات ترکیب شیمیایی دو رقم میوه طالبی درطی مراحل مختلف رسیدگی [25.26، 1.2، 1386، صفحه 117-126]