آ
-
آلودگی صوتی
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
ا
-
اجرای سیاستی
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
-
اجزای عملکرد
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
-
ارزیابی رفتار
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
-
ارزیابی عملکرد
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
-
اسانس
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
اناریجه
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
پ
-
پردازش تصویر
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
-
پرولین
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
ت
-
تراکتور
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
-
ترکیبات اسانس
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
-
تکنولوژی خشک کردن
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
-
تلقیح باکتریایی
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
تمایل به رفتار
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
-
تنش برشی
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
-
توسعه منابع انسانی
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
-
تولیدات سالم کشاورزی
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
ج
-
جلبک دریایی
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
چ
-
چغندرقند
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
ح
-
حوضه اسکندری
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
خ
-
خشک کردن
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
-
خشک کردن انجمادی
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
-
خصوصیات رئولوژی
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
-
خونشناسی بیهوشی
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
-
خونی مقادیر رنگ
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
د
-
دیمکاری
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
دینامیک سیستم
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
ر
-
رواناب
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
ز
-
زنده مانی گلچه
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
ژ
-
ژنوتیپ گیاهی
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
س
-
ساردین
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
-
سرعت موتور
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
-
سمیت
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
-
سیانوباکتری
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
-
سیلاب
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
ش
-
شاخص پوسیدگی
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
-
شاخص قهوهای شدن
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
-
شبکه عصبی مصنوعی
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
ص
-
صمغ دانه چیا پرتقال
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
ع
-
عصاره زردچوبه
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
-
عصاره گیاهی
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
غ
-
غذای کاربردی
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
-
غنیسازی مواد غذایی
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
ف
-
فیزیولوژی گندم
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
ق
-
قوام
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
ک
-
کلزا
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
-
کود زیستی
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
گ
-
گلخانه های کشاورزی
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
-
گلدهی زودهنگام
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
-
گیاهان معطر
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
گیاهچه
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
م
-
ماندگاری
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
-
ماهی آب شیرین
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
-
محتوای کلروفیل
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
محرک زیستی
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
-
محصول طبیعی
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
مدت زمان قرارگیری در معرض بیماری
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
-
مدلسازی ریاضی
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
-
مدول
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
-
مدیریت کشاورزی
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
-
مرزه تابستانه
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
مریم گلی
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
ن
-
نرم افزار ونسیم
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
-
نسبت دنده
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
-
نظریه بنیادین
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
-
نمو گلچه
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
و
-
ویژگی های تکنولوژیکی
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
-
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد