نمایه نویسندگان

آ

  • آزادی، حسین به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]

ا

  • اسلامی، زهرا عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
  • امام، یحیی تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
  • اولیایی، نجمه تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
  • ایمانپور، محمدرضا ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]

ب

  • باباخانی، آریا غنی‌سازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیه‌ای، آنتی‌اکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
  • بهروزه، سمیرا مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]

پ

  • پورقاسم، هانیه غنی‌سازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیه‌ای، آنتی‌اکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]

ج

  • جهانی دوقزلو، مریم تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
  • جوادی کیا، حسین تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]

ح

  • حاجی، لطیف مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
  • حسینی فرحی، مهدی تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
  • حقیقی، مریم بررسی تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
  • حیدری کروش، گلرخ پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]

خ

  • خدری، زهرا تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
  • خیرعلیپور، کامران تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]

ر

  • رحمانی، رامین مدل‌سازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغال‌شده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
  • رستگار، سمیه پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
  • رستم زاد، هانیه غنی‌سازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیه‌ای، آنتی‌اکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
  • رمضانیان، اصغر پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]

ز

  • زارع، محمدجواد واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
  • زارع مهرجردی، یحیی عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
  • زارعی، بتول واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
  • زمانی، افشین تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]

س

  • سوداگر، محمد ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]

ش

  • شیخ امیری، عارف اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیت‌ها و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]

ص

  • صداقت، سعید بررسی تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]

ط

  • طالبی، علی عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]

ع

  • عادلی ساردوئی، محسن مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
  • عباسلو، هانیه تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
  • عزیزی نیا، مهدی تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]

ف

  • فاضلی، آرش واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
  • فلاح حقیقی، نگین به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]

ک

  • کریمی، زهره واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
  • کریمی، زینب عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]

گ

  • گلمکانی، محمد تقی تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]

م

  • مؤمن سعید، شایما اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیت‌ها و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
  • مازندرانی، محمد ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
  • محمدیان یاسوج، سیده فریبا تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
  • مرادوند، بابک تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
  • موسوی نسب، مرضیه تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]

ن

  • نجفیان، شراره تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
  • ندرلو، لیلا تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
  • نصیری، سید مهدی مدل‌سازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغال‌شده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
  • نظیفی، احسان اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیت‌ها و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
  • نعمت اللهی، محمد امین مدل‌سازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغال‌شده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
  • نیاکوثری، مهرداد تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]

و

  • والی، سارا ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]

ه

  • هاشمی، سهیلا سادات تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
  • هاشمی گهروئی، هادی پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
  • هدهدی، علیرضا غنی‌سازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیه‌ای، آنتی‌اکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]