آ
-
آزادی، حسین
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
ا
-
اسلامی، زهرا
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
-
امام، یحیی
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
-
اولیایی، نجمه
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
-
ایمانپور، محمدرضا
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
ب
-
باباخانی، آریا
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
-
بهروزه، سمیرا
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
پ
-
پورقاسم، هانیه
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
ج
-
جهانی دوقزلو، مریم
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
-
جوادی کیا، حسین
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
ح
-
حاجی، لطیف
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
-
حسینی فرحی، مهدی
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
حقیقی، مریم
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
-
حیدری کروش، گلرخ
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
خ
-
خدری، زهرا
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
-
خیرعلیپور، کامران
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
ر
-
رحمانی، رامین
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
-
رستگار، سمیه
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
-
رستم زاد، هانیه
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
-
رمضانیان، اصغر
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
ز
-
زارع، محمدجواد
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
زارع مهرجردی، یحیی
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
-
زارعی، بتول
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
زمانی، افشین
تأثیر گلدهی زودهنگام بر عملکرد دانه رقم های گندم زمستانه در شرایط نیمه خشک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 89-102]
س
-
سوداگر، محمد
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
ش
-
شیخ امیری، عارف
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
ص
-
صداقت، سعید
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن Froriepia subpinnata بر ترکیبات اسانس آن [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 11-22]
ط
-
طالبی، علی
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
ع
-
عادلی ساردوئی، محسن
مدل یابی رفتار گلخانه داران در تولید محصول سالم (مورد مطالعه: استان کرمان) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 53-65]
-
عباسلو، هانیه
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
-
عزیزی نیا، مهدی
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
ف
-
فاضلی، آرش
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
فلاح حقیقی، نگین
به سوی مدیریت مناسب منابع انسانی در نظام اداری جهاد کشاورزی ایران (مورد مطالعه: استان یزد) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 12-24]
ک
-
کریمی، زهره
واکنش فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دانه ارقام گندم به Azospirillum brasilense در شرایط دیم [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 1-10]
-
کریمی، زینب
عوامل موثر بر وقوع سیل با رویکرد دینامیک سیستم (مطالعه موردی: حوزه آبخیز اسکندری- اصفهان، ایران) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 103-118]
گ
-
گلمکانی، محمد تقی
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
م
-
مؤمن سعید، شایما
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
-
مازندرانی، محمد
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
-
محمدیان یاسوج، سیده فریبا
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
مرادوند، بابک
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
-
موسوی نسب، مرضیه
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
ن
-
نجفیان، شراره
تأثیر دما و مدت زمان نگهداری، بر پایداری ترکیبات اسانس های مریم گلی (Salvia officinalis) و مرزه تابستانی (Satureja hortensis) [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 119-130]
-
ندرلو، لیلا
تاثیر برخی پارامترهای عملکردی بر آلودگی صوتی تراکتورهای جان دیر 3350 و نیوهلند 155 [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 33-41]
-
نصیری، سید مهدی
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
-
نظیفی، احسان
اثرات عصاره آبی جلبک سبز-آبی Nostoc commune بر پارامترهای رشد، محتوای متابولیتها و ظرفیت آنتیاکسیدانی در گیاهچه های برنج محلی عراقی (Amber) [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 1-11]
-
نعمت اللهی، محمد امین
مدلسازی گرانروی مایع غیرنیوتنی: تأثیر دما و غلظت بر نرخ تغییرات سطح اشغالشده [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 66-77]
-
نیاکوثری، مهرداد
تاثیر روش های خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماهی ساردین (Sardinella longiceps) با استفاده از عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) به منظور افزایش ماندگاری [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 23-32]
و
-
والی، سارا
ارزیابی قدرت بیهوشی عصاره روغنی نعناع فلفلی، عصاره نعناع فلفلی و اثرات فیزیولوژیکی و بافت شناسی آن بر بچه ماهیان خاویاری ایرانی، Acipenser persicus Borodin [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 131-142]
ه
-
هاشمی، سهیلا سادات
تغییرات پارامترهای مقاومت برشی در دو کشت و راسته خاک [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 42-52]
-
هاشمی گهروئی، هادی
پتانسیل صمغ دانه چیا به عنوان یک پوشش خوراکی برای حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی (Citrus sinensis (L.) cv. Moro) در شرایط نگهداری محیطی [دوره 44، شماره 2، 1404، صفحه 25-33]
-
هدهدی، علیرضا
غنیسازی پاستا با جلبک سبز Enteromorpha intestinalis: خصوصیات تغذیهای، آنتیاکسیدانی، کیفیت پخت، بافتی و حسی [دوره 44، شماره 1، 1404، صفحه 78-88]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد