دخانی, شهرام, & استاین, سی ام. (1363). اثر چند ماده ضد اکسیداسیون در طول عمر انبارداری وکیفیت پوره خشک سیب زمینی. Iran Agricultural Research, 3(2), 75-93. doi: 10.22099/iar.1984.4533
MLA
شهرام دخانی; سی ام استاین. "اثر چند ماده ضد اکسیداسیون در طول عمر انبارداری وکیفیت پوره خشک سیب زمینی". Iran Agricultural Research, 3, 2, 1363, 75-93. doi: 10.22099/iar.1984.4533
HARVARD
دخانی, شهرام, استاین, سی ام. (1363). 'اثر چند ماده ضد اکسیداسیون در طول عمر انبارداری وکیفیت پوره خشک سیب زمینی', Iran Agricultural Research, 3(2), pp. 75-93. doi: 10.22099/iar.1984.4533
VANCOUVER
دخانی, شهرام, استاین, سی ام. اثر چند ماده ضد اکسیداسیون در طول عمر انبارداری وکیفیت پوره خشک سیب زمینی. Iran Agricultural Research, 1363; 3(2): 75-93. doi: 10.22099/iar.1984.4533