نویسنده
سپاهی, علیرضا. (1365). غلظت اسیدجیبرلیک برای جلوگیری از ترکیدگی انار. Iran Agricultural Research, 5(2), 93-99. doi: 10.22099/iar.1986.4514
علیرضا سپاهی. "غلظت اسیدجیبرلیک برای جلوگیری از ترکیدگی انار", Iran Agricultural Research, 5, 2, 1365, 93-99. doi: 10.22099/iar.1986.4514
سپاهی, علیرضا. (1365). 'غلظت اسیدجیبرلیک برای جلوگیری از ترکیدگی انار', Iran Agricultural Research, 5(2), pp. 93-99. doi: 10.22099/iar.1986.4514
سپاهی, علیرضا. غلظت اسیدجیبرلیک برای جلوگیری از ترکیدگی انار. Iran Agricultural Research, 1365; 5(2): 93-99. doi: 10.22099/iar.1986.4514