• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

استفاده از دستگاه کروماتوگراف مایع برای تجزیه قندهای سیب زمینی خام و فرآیندشده

نویسندگان

  • شهرام دخانی
  • بی اورایکول
  • ام پالسیک
  • دی حاجیف
10.22099/iar.1988.4486
dor 20.1001.1.10139885.1988.7.1.2.5

Iran Agricultural Research
دوره 7، شماره 1 - شماره پیاپی 1
فروردین 1367
صفحه 23-36

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 4.05 M

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 346
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 466

APA

دخانی, شهرام , اورایکول, بی , پالسیک, ام و حاجیف, دی . (1367). استفاده از دستگاه کروماتوگراف مایع برای تجزیه قندهای سیب زمینی خام و فرآیندشده. Iran Agricultural Research, 7(1), 23-36. doi: 10.22099/iar.1988.4486

MLA

دخانی, شهرام , , اورایکول, بی , , پالسیک, ام , و حاجیف, دی . "استفاده از دستگاه کروماتوگراف مایع برای تجزیه قندهای سیب زمینی خام و فرآیندشده", Iran Agricultural Research, 7, 1, 1367, 23-36. doi: 10.22099/iar.1988.4486

HARVARD

دخانی, شهرام, اورایکول, بی, پالسیک, ام, حاجیف, دی. (1367). 'استفاده از دستگاه کروماتوگراف مایع برای تجزیه قندهای سیب زمینی خام و فرآیندشده', Iran Agricultural Research, 7(1), pp. 23-36. doi: 10.22099/iar.1988.4486

CHICAGO

شهرام دخانی , بی اورایکول , ام پالسیک و دی حاجیف, "استفاده از دستگاه کروماتوگراف مایع برای تجزیه قندهای سیب زمینی خام و فرآیندشده," Iran Agricultural Research, 7 1 (1367): 23-36, doi: 10.22099/iar.1988.4486

VANCOUVER

دخانی, شهرام, اورایکول, بی, پالسیک, ام, حاجیف, دی. استفاده از دستگاه کروماتوگراف مایع برای تجزیه قندهای سیب زمینی خام و فرآیندشده. Iran Agricultural Research, 1367; 7(1): 23-36. doi: 10.22099/iar.1988.4486

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • ثبت داوری مقالات در پابلونز 1398-07-22

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب