پوررضا, جواد. (1368). اثرات افزایش اسیدهای چرب مختلف به جیره های غذایی حاوی مقادیر کافی پروتیین و آمینواسیدهای گوگرددار بر مرغهای تخمگذار. Iran Agricultural Research, 8(1), 23-35. doi: 10.22099/iar.1989.4475
MLA
جواد پوررضا. "اثرات افزایش اسیدهای چرب مختلف به جیره های غذایی حاوی مقادیر کافی پروتیین و آمینواسیدهای گوگرددار بر مرغهای تخمگذار", Iran Agricultural Research, 8, 1, 1368, 23-35. doi: 10.22099/iar.1989.4475
HARVARD
پوررضا, جواد. (1368). 'اثرات افزایش اسیدهای چرب مختلف به جیره های غذایی حاوی مقادیر کافی پروتیین و آمینواسیدهای گوگرددار بر مرغهای تخمگذار', Iran Agricultural Research, 8(1), pp. 23-35. doi: 10.22099/iar.1989.4475
VANCOUVER
پوررضا, جواد. اثرات افزایش اسیدهای چرب مختلف به جیره های غذایی حاوی مقادیر کافی پروتیین و آمینواسیدهای گوگرددار بر مرغهای تخمگذار. Iran Agricultural Research, 1368; 8(1): 23-35. doi: 10.22099/iar.1989.4475