لغوی, محمد و ابونجمی, محمد . (2001). تاثیر فرم بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای شاهانی.بخش اول:طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی. Iran Agricultural Research, 20(2), 121-138. doi: 10.22099/iar.2001.4294
MLA
لغوی, محمد , و ابونجمی, محمد . "تاثیر فرم بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای شاهانی.بخش اول:طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی", Iran Agricultural Research, 20, 2, 2001, 121-138. doi: 10.22099/iar.2001.4294
HARVARD
لغوی, محمد, ابونجمی, محمد. (2001). 'تاثیر فرم بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای شاهانی.بخش اول:طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی', Iran Agricultural Research, 20(2), pp. 121-138. doi: 10.22099/iar.2001.4294
CHICAGO
محمد لغوی و محمد ابونجمی, "تاثیر فرم بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای شاهانی.بخش اول:طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی," Iran Agricultural Research, 20 2 (2001): 121-138, doi: 10.22099/iar.2001.4294
VANCOUVER
لغوی, محمد, ابونجمی, محمد. تاثیر فرم بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای شاهانی.بخش اول:طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی. Iran Agricultural Research, 2001; 20(2): 121-138. doi: 10.22099/iar.2001.4294