نویسندگان
حبیبی نجفی, محمدباقر, ستاری, رویا, دخانی, شهرام, & بهادر, حمید. (2003). تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی. Iran Agricultural Research, 22(1), 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266
محمدباقر حبیبی نجفی; رویا ستاری; شهرام دخانی; حمید بهادر. "تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی", Iran Agricultural Research, 22, 1, 2003, 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266
حبیبی نجفی, محمدباقر, ستاری, رویا, دخانی, شهرام, بهادر, حمید. (2003). 'تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی', Iran Agricultural Research, 22(1), pp. 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266
حبیبی نجفی, محمدباقر, ستاری, رویا, دخانی, شهرام, بهادر, حمید. تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی. Iran Agricultural Research, 2003; 22(1): 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266