نویسندگان
حبیبی نجفی, محمدباقر , ستاری, رویا , دخانی, شهرام و بهادر, حمید . (2003). تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی. Iran Agricultural Research, 22(1), 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266
حبیبی نجفی, محمدباقر , , ستاری, رویا , , دخانی, شهرام , و بهادر, حمید . "تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی", Iran Agricultural Research, 22, 1, 2003, 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266
حبیبی نجفی, محمدباقر, ستاری, رویا, دخانی, شهرام, بهادر, حمید. (2003). 'تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی', Iran Agricultural Research, 22(1), pp. 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266
محمدباقر حبیبی نجفی , رویا ستاری , شهرام دخانی و حمید بهادر, "تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی," Iran Agricultural Research, 22 1 (2003): 29-44, doi: 10.22099/iar.2003.4266
حبیبی نجفی, محمدباقر, ستاری, رویا, دخانی, شهرام, بهادر, حمید. تاثیر آغازگرهای لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و ارگانولوپتیکی پنیر سفید ایرانی. Iran Agricultural Research, 2003; 22(1): 29-44. doi: 10.22099/iar.2003.4266