پژوهش حاضر به منظور بررسی اثرات اسید سالیسیلیک، متیلجاسمونات و سولفات پتاسیم بر بهبود کیفیت میوه و ویژگیهای فتوسنتزی طراحی شد. 10 تیمار شامل اسید سالیسیلیک (3/0، 6/0 و 9/0 میلیمولار)، متیلجاسمونات (5/0، 1 و 2 میلیمولار)، سولفات پتاسیم (5/0، 1 و 5/1 درصد)و آب مقطر (شاهد) بر روی درختان انار، 2 و 7 هفته بعد از مرحله تمام گل محلولپاشی شدند. نتایج بهدست آمده نشان داد که اسید سالیسیلیک، متیلجاسمونات و سولفات پتاسیم میتوانند ترکیبات فنلی را افزایش دهند و سولفات پتاسیم 5/1 درصد و متیلجاسمونات 5/0 میلیمولار به طور معنیداری فعالیت آنتی اکسیداسیونی میوه را افزایش دادند. از طرف دیگر کاربرد 6/0 میلیمولار اسید سالیسیلیک به طور معنیداری هیوانگل پوست میوه را افزایش داد. کاربرد برگی پتاسیم به طور معنیداری نسبت Fv/Fm و شاخص Pi را افزایش داد. همچنین مقدار کلروفیل کل، کلروفیلb و کارتنوئیدها توسط سولفات پتاسیم (5/0 درصد غلظت) افزایش یافت، اما تفاوتها معنیدار نبود. علاوه بر این نتایج، سولفات پتاسیم 1 و 5/1 درصد به طور معنیداری pH آبمیوه را در مقایسه با دیگر تیمارها افزایش داد.