Enzyme supplementation improves oats nutritional value but reduces it,s hypocholesterolemic effects

Document Type: Research Paper

Authors

1 College of Agriculture, isfahan University of Technologhy

2 College of Agriculture Isfahan University,

3 College of Agriculture, Isfahan University

Abstract

The effectof...

Keywords

Main Subjects


Article Title [Persian]

مکمل آنزیم، ارزش غذایی یولاف را بهبود می بخشدولی اثات ضد کلسترولی آن را کاهش می دهد

Authors [Persian]

  • جواد پوررضا 1
  • علی آقایی 2
  • آرش پوررضا 3
  • عبدالحسین سمیع 3
  • عبدالمجید رضایی 3
1 دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
2 دانشگاه صنعتی اصفهان دانشکده کشاورزی
3 دانشگاه صنعتی اصفهان دانشکده کشاورزی
Abstract [Persian]

اثر سطوخ محتلف یولاف و مکمل بتا-کلوکاناز در یک جیرهپایه ذرت...

Keywords [Persian]

  • آنزیم