Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Genetic study of yield,glucosinolates,oil and protein contents in oilseed rape(brassica napus L.)
مطالعه ژنتیکی عملکرد گلوکوزینولاتها و درصدهای روغن و پروتیین در کلزا(brassica napus L.)
105
119
4256
10.22099/iar.2003.4256
EN
V.
Ramaa
A.
Rezaee
G.
Saeedi
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4256_7bb514f08a17783366313eb74a4666d1.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Effects of citric and ascorbic acids, vitamin D3 and calcium on efficacy of microbial phytase in a corn-soybean meal-based diet:broiler performance and nutrient digestibility from 1 to 21 of age
تاثیر سیتریک واسکوربیک اسید،ویتامین D3 و کلسیم بر کارایی فیتاز میکربی در جیره های بر پایه ذرت و کنجاله سویا:عملکرد پرنده و قابلیت هضم مواد مغذی از سن 1 تا 21 روزگی
120
137
4257
10.22099/iar.2003.4257
EN
M.
Afsharmanesh
A.
Samia
J.
Porreza
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4257_93754f69a414b987c5de2dfec2c04b7b.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Effect of supplemental citric and phytase on growth performance and body composition of common carp (cyprinus carpio)
اثر مکمل ستریک اسید و فیتاز بر رشد و ترکیب بدن کپور ماهی
138
152
4258
10.22099/iar.2003.4258
EN
F.
Shirmohammad
J.
Porreza
N.
Mahbobi
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4258_b81f8e4973e3be18772c3972ce10f7d5.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Effect of vanillin on germination time and radial growth of moulds in apple puree
اثر ضدمیکروبی وانیلین بر رشد کپکها در پوره سیب
153
164
4259
10.22099/iar.2003.4259
EN
V.
Maghsoodi
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4259_1d76abb17e2aee5112eb3fa8dc199c9f.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Government market interventions into rice wheat and cotton in iran
دخالت دولت در بازار برنج،گندم و پنبه در ایران
165
178
4260
10.22099/iar.2003.4260
EN
M.
Bakhshoode
B.
Najafi
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4260_30e9a070284c5cb8223020cbf25b8632.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Evaluation of seed yield-related characters in spring safflower (carthamus tinctorius L.)using factor analysis
ارزیابی صفات وابسته به عملکرد دانه در گلرنگ بهاره (carthamus tinctorius L.)با استفاده از روش تجزیه به عاملها
179
189
4261
10.22099/iar.2003.4261
EN
J.
Ashkaki
H.
Pakniat
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4261_a4fb82d1457d063fe948ccfcc16beb92.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
Effects of auxins on size,quality and ripening of shahani date
اثرهای اکسینها بر اندازه کیفیت و رسیدن خرمای شاهانی
190
196
4262
10.22099/iar.2003.4262
EN
M.
Rahemi
H.
Bahrami
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4262_3b8919b83acc2cdf7de5f1e9ec2bb772.pdf
Shiraz University
Iran Agricultural Research
1013-9885
22
2
2624
12
22
In situ dry matter and crude protein degradability in corn,wheat and millet grain
تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام دانه های ذرت،گندم و ارزن به روش In situ
197
205
4263
10.22099/iar.2003.4263
EN
R.
Pishnamazi
G.
Ghorbani
M.
Alikhani
Journal Article
2017
11
04
https://iar.shirazu.ac.ir/article_4263_354bf35aa8b299960fa0ce8c0eaccd28.pdf